Fotografie010
Fotografie All-in

Loveshoot: Een schot in de roos voor jullie!

Waarom kiezen voor een loveshoot?

Jullie willen aan de buitenwereld jullie liefde kenbaar maken op een originele manier? Dit kan je doen met een persoonlijke shoot. Het wordt een sprekende reportage van jullie als koppel, en dit op favoriete plekjes! Op dit manier kunnen jullie met ons als fotograaf , al eens kennismakingsgesprek maken. En jullie krijgen van ons alvast een schitterende reportage.

Hoe verloopt dit?

We spreken alvast een datum van de loveshoot reportage af. We bekijken samen wat jullie in de foto's willen naar voren brengen: De style , de sfeer en de plaats waar jullie gefotografeerd willen worden.Op de dag zelf zullen wij op tijd zijn en gaan we discreet te werk. Ik laat jullie op een natuurlijke manier gedragen : geen opgezette poses en geen geforceerde foto's . De loveshoot duurt 60 minuten. We sturen de foto's digitaal naar jullie op. Voor meer informatie kunnen jullie met ons contact opnemen.


fotografie010, fotoshoot, trouwfotgraaf, rotterdam, portretfoto, newborn fotografie, rotterdam, fotografie010.com, hoogvliet, spijkenisse, fotoshoot rotterdan, fotograaf, trouwfotgraaf, 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info