Fotografie010 
Welkom


Bruidsfotografie

Puur fotograferen, zonder te regisseren

Jullie dag, met mensen die je lief zijn, op een plek waar je samen voor hebt gekozen en op de manier die bij jullie past. In beeld gebracht met alle emoties: je ziet het terug in het fotoalbum dat ik graag maak van jullie bruiloft. Zo beleef je de dag keer op keer weer!

Jullie verhaal!

Ieder stel is uniek, iedere bruiloft is uniek. Voor mij als fotograaf is het fantastisch om bij jullie dag aanwezig te zijn en de momenten in beeld te brengen die er toe doen. In de bruidsreportage die ik maak, staan jullie centraal. Tijdens de dag meng ik me onder de gasten, zodat ik de meest verrassende en onverwachte momenten kan vastleggen.

Ik werk ontspannen, hou van humor en ga voor spontane momenten. Als bruidsfotograaf laat ik jullie zo min mogelijk poseren. Ik ben er, dichtbij en meestal onopvallend. Zo kan ik foto’s maken die de sfeer en de emotie van de dag tonen en jullie verhaal vertellen.

Wensen

Ik plan graag een vrijblijvend gesprek, waarin we jullie wensen kunnen doornemen. Ik laat dan ook altijd mijn werk zien en vertel over mijn aanpak en werkwijze. Hierbij komen ook de prijzen aan de orde. Dit gesprek kan bij jullie thuis plaatsvinden. De keuze is daarna aan jullie!

Hier op mijn website kun je een indruk krijgen van mijn werk. Ik hoop dat jullie enthousiast zijn geworden! Mocht dat zo zijn, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.


Trouwreportage 1 uur vanaf                                  100 € +/- 50 foto’s digitaal

Trouwreportage 2 uur vanaf                                 180€ +/- 100 foto’s digitaal

Trouwreportage 3 uur vanaf                                 280€ +/- 150 foto's digitaal

Trouwreportage meer dan 3 uur prijs op aanvraag

Inclusief een kennismakingsgesprek

 

 • Ook te boeken voor feestjes
 • Mobiele studio met witte achtergrond aanwezig.
 •  wij zijn te bereiken op 0687138644 
 •  dorchain2018@gmail.com 
 •  www.fotografie010.com 
 • KvK 73636207
 • https://www.facebook.com/Fotografie010  

 


   

   

    

    

     

     

      

      

        


        
        
       E-mailen
       Bellen
       Map
       Info